Scrisoarea fondatorului către utilizatori

„Dragi utilizatori,

Cum copacii își schimbă frunzele, tot așa și Engleza Tuturor se îmbunătățește! 

După un an și 6 luni de muncă avem nevoie de spațiu suplimentar, și eficiență îmbunătățită. De aceea ne mutăm pe englezatuturor.com.

Vor veni vremuri grele, schimbări radicale, inactivități pe perioade mai mari de timp, dar totul va ieși bine într-un final, de aceea vă rog să aveți răbdare!

Vă mulțumesc și vă mulțumim pentru tot suportul și ”micile” surprize pe care ni le-ați făcut. Cu ajutorul vostru am învățat multe lucruri de viață și am realizat cât de mult putem influența în bine acest sistem, fie el educațional. 

Vom îmbunătăți conținutul pentru voi și pentru România. 

Am început acest proiect din dorința de a schimba și a aduce o nouă metodă de învățare, digitală. Am fost foarte surprins să văd că am fost cu brațele deschise chiar și de profesori, care au început să utilizeze lecțiile la clasă.

Simt că pot ajuta mai mult decât am făcut-o până acum, de aceea voi organiza evenimente de caritate și campanii cu timpul.

Niciodată numărul de vizitatori, venitul sau părerile negative nu mă vor influența, de aceea încurajez ca orice persoană să își învingă temerile. Sper că cu ocazia noului site să sprijinăm acest lucru.

Mulțumesc că sunteți alături de mine!

 

Al vostru,

Andrei Cosmin”